fighting to survive

Jeg står et sted hvor jeg ikke kan falle. Det må da være litt rart tenker du kanskje. Falle kan man gjøre uansett hvor man står. Men ikke her jeg står. Jeg er redd jeg ikke kommer meg opp igjen. Jeg har lyst til å gråte. Men kan ikke. Jeg har lyst til å gi opp, men vil ikke. Jeg har styrken, bare ikke motivasjonen. Jeg har lyst, men de liker meg ikke. 
Når jeg er hos dere, da kjemper jeg. Jeg gråter ikke. Jeg faller ikke. Jeg gir ikke opp. Men jeg smiler heller ikke. Jeg har det ikke morsomt. Jeg har bare et håp om at en dag vil jeg få gleden. Gleden som dere har. Gleden som dere har sammen. Gleden jeg ikke får oppleve. For jeg er ikke en del av dere. Jeg er anerledes. Sånn som dere ler og ser på meg. Sånn som dere går forbi meg hver dag. Har dere lagt merke til hvor mye jeg prøver? Hvor mye jeg ønsker?

Men når jeg er her, da ler jeg. Jeg smiler. Jeg gleder. Jeg har styrken. Jeg har motivasjonen. Fordi dere er ikke her. Dere er ikke en del av denne gleden, dere hører ikke til her. Her kan jeg finne styrken min. Her er de som er glad i meg, de som bryr seg. Jeg bryr meg ikke. Dere bryr dere ikke. Jeg vil bare ikke stå alene. Lei av å være alene. Lei av å kjempe noe som ikke er verdt å kjempe. Fordi det skulle ikke trengt å bli kjempet for. Skulle bare ønske at for en dag kunne dere se meg. Istedet for de andre rundt dere. Jeg eksisterer, men det har dere tydeligvis ikke langt merke til.

Tumblr_mfcf13domu1s0xk87o1_500_large

Fordi jeg er så nær å gi opp. Men dansen holder meg oppe. Men er dans nok? hva med alt det andre..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Blogg

Arkiv

Desember 2012 November 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits