alvorlig syk, du?

Folk spør, naturlig nok. De spør hva som har skjedd med meg. Jeg svarer som altid; "Jeg er syk." Jeg forteller min historie. Folk hører på som om jeg skulle dø i neste øyeblikk. Noen tror ikke på meg. Jeg har kutt på armene og de nekter å tro på at jeg selv har gjort det. De ler og sier; "det er ikke mulig". Det synes jeg er litt morsomt, når folk blir overrasket. De tror ikke at jeg er syk, de ser den friske Lise. Noen ser det med en gang. Hun er syk. Noen spør ikke eller ser ikke. De aksepterer. Men så opplever jeg de som vil snakke med meg. Hjelpe meg. Og til slutt åpner opp sin egen fortid. Da føler jeg meg verdt noe. Folk velger å fortelle meg noe, og de stoler på meg. De mest uventet personene i livet mitt har gjort det. Så det er ofte de som selv har opplevd lignende som forstår.

Grunnen til at jeg i det heletatt skriver er fordi jeg vil gi folk svar. På hvordan det går og hvor i verden jeg er nå. Jeg og mamma har hatt noen heftige diskusjoner med hverndre de siste dagene. Jeg har hatt et grusomt hat til visse personer. Og til sist vært veldig syk. Jeg smiler så mye jeg kan når jeg har folk rundt meg. Tar til meg gleden. Det er snart jul for fullt og jeg vil leve. Desverre ble ikke ferien min sånn. Jeg vil ikke skrive her hva som har skjedd de siste dagene. Men jeg sliter med motivasjonen og jeg er virkelig syk når kroppen ikke orker mere. Men jeg kjemper så mye for å være til stede når jeg først er her, så jeg skal nok få mine gleder.

Det skal ikke så mye til for tiden for å få meg til å smile. Men heller ingenting til å få meg til å gråte. Men folk er så snille med meg at det er mest gledestårer. Og grunnen til at dere ikke hører noe fra meg er ikke fordi jeg har dødd. Jeg blogger ja, men blogger for tiden litt anonymt. Så jeg sier ikke noe form for bloggadresse. Jeg ønsker ikke at folk skal bekymre seg, for foreldrene mine er de nermese jeg har for tiden. Og de kan ikke vite noe annet enn de ser. Og til slutt vil jeg sende varme tanker til alle andre som sliter. Så mange kjente som jeg skulle gjidd en klem til akkurat nå. Men mitt ord er; du velger livet bit for bit. Og det er det bare du som person selv kan gjøre.God JUL!

Én kommentar

Malin

23.12.2012 kl.01:09

God jul Lise <3

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Blogg

Arkiv

Desember 2012 November 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits