Dance,dance

Hei!
Begynner å bli så lenge mellom hver gang jeg blogger at jeg glemmer nesten hvordan jeg gjør det. Har ikke hatt noe tid siden det har vært fullt opp før termin 1 karakterene skulle settes. Jeg må si det at jeg er kjempefonøyd med karakterene så langt, men mye av de irriterer meg litt. Spessielt i engelsk og norsk, fordi jeg hadde så bra karakter dær før, men nå har de gått ned. Hvertfall etter tentamen. Menmen, får satse på 6 til sommern..hahah! 

Fra i morgen av blir det dobbelt så mye dansetrening som jeg er vant til. Jeg har meldt meg inn i en danseskole, hvor det er trening på kveldstid. Ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener. Som betyr at livet mitt blir mere stresset enn det noen gang har vært. Det er heller ikke mange ukene til prosjektuke på skolen, så da blir det stor forestilling! Gleder meg kjempe mye. Og er jeg heldig får jeg kanskje være med på step by step sin danseforestilling på april! Dette blir bra! 

I morgen starter jeg min første time med moderne dans på skolen. Gleder meg til å prøve noe nytt! Det høres sikkert ut som jeg har noe enormt med motivasjon akkurat nå, men det har jeg ikke.. Så jeg hadde håpet noen av dere kunne gi meg litt! Jeg aner ikke om jeg er i stand til å klare alt dette, men det får tiden vise. Som mamma bruker å si; "du må ikke brenne lyset fra to sider, da blir det fortere utbrent." 

 

 Én kommentar

Mikael

17.01.2013 kl.21:41

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Blogg

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits