Sånn litt sånn dær

Heihopp! 
Håper alle sammen har hatt en fin uke! For min vil jeg si har vært litt på kanten. Startet uka med feber, vondt i halsen og forkjølelse. Det er kanskje ikke det største problemet da, blir man syk blir man jo syk. Men dere skjønner det at neste uke har vi forestillingsuke, så jeg må nesten være med å danse på skolen. Så jah, har tilbringt de siste dagene på skolen fra 8 på morgenen til 8  på kvelden, syk... Vil si at jeg har vært bestevenn med paracet esken min. Ellers har jeg fått vite at jeg skal være med på en sånn døpingsdans i løvenes konge delen, haha, dere skjønner sikkert ingenting nå.. Også skal jeg være med å danse som kort med noen flere i Alice in wonderland delen. Gledes! Men først blir det forestillingen  drypp & drønn på katedralskolen! Noen som har lyst til å komme å se eller? 
Men nå tror jeg rommet må ryddes og vaskes ferdig før jeg skriver ferdig naturfagrapporten. Sneiks!
Reklamerer for danselinja på trondheim katedralskole! Kødda.. Love my genser lizzm.


 

Det skjer ikke igjen, aldri!

Jeg har prøvd å skrevet dette blogginnlegget minst 4 ganger nå uten å komme noe vei. Det er slik det er når jeg har det vanskelig. Men jeg vil på noen måter sammenligne denne uka med den uka jeg ble innlagt på psykiatrisk for første gang.
Ting kommer til å bli forandret etter den uka her.
Jeg er ikke lenger meg.
Jeg vet ikke om jeg er redd eller om jeg er livredd.
Tror aldri jeg noen gang har holdt fokus og holdt fast på det jeg liker. Det gode.
Jeg har tatt mange dumme valg denne uka, men også noen gode. Men det er kanskje bare flaks at de gode valgene ble gode.
Men nå er det bare å gjøre seg klar til en ny en! Ny kamp, hver dag.


Jeg er ikke så god til å smile som før. Jeg er for sliten. 

21.01.2013

Mandagen er snart ferdig. Da er det bare å ta seg sammen å begynne å arbeide. Starter dagen med å gå hele veien ned til Bup i morgen. Uff, kommer garantert til å fryse til døde. Deretter blir det å tilbake på skolen å jobbe med matteinnlevering og spansk. Så er det bare å varme opp til dansetime og håpe man overlever med all smertene i kroppen. Så er det bare å traske seg hjem og skriv ferdig innlevering i norsk før jeg igjen drar på dans. Så er det bare å sove og gjøre seg klar til en ny dag hvor jeg skal overleve 2 nye dansetimer og deretter en dansetime på kvelden igjen. Den uka her folkens, den kommer aldri til å ta slutt. Ikke at dans er noe negativt, gleder meg som en liten unge til å danse så mye. Men med en rygg som kjennes ut som er knekt i to og et kne som bare knekker sammen. Ikke morsomt. 


 Tumblr_mgzuh32ife1s3j78to1_500_large
nam

Dance,dance

Hei!
Begynner å bli så lenge mellom hver gang jeg blogger at jeg glemmer nesten hvordan jeg gjør det. Har ikke hatt noe tid siden det har vært fullt opp før termin 1 karakterene skulle settes. Jeg må si det at jeg er kjempefonøyd med karakterene så langt, men mye av de irriterer meg litt. Spessielt i engelsk og norsk, fordi jeg hadde så bra karakter dær før, men nå har de gått ned. Hvertfall etter tentamen. Menmen, får satse på 6 til sommern..hahah! 

Fra i morgen av blir det dobbelt så mye dansetrening som jeg er vant til. Jeg har meldt meg inn i en danseskole, hvor det er trening på kveldstid. Ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener. Som betyr at livet mitt blir mere stresset enn det noen gang har vært. Det er heller ikke mange ukene til prosjektuke på skolen, så da blir det stor forestilling! Gleder meg kjempe mye. Og er jeg heldig får jeg kanskje være med på step by step sin danseforestilling på april! Dette blir bra! 

I morgen starter jeg min første time med moderne dans på skolen. Gleder meg til å prøve noe nytt! Det høres sikkert ut som jeg har noe enormt med motivasjon akkurat nå, men det har jeg ikke.. Så jeg hadde håpet noen av dere kunne gi meg litt! Jeg aner ikke om jeg er i stand til å klare alt dette, men det får tiden vise. Som mamma bruker å si; "du må ikke brenne lyset fra to sider, da blir det fortere utbrent." 

 

 just tired

Tumblr_mg6jao1tam1rl9v24o1_400_large

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
mengawal

mengawal

16, Rindal

Kategorier

Blogg

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012


hits