Distanserytter?

Vet at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg er litt lei av å klage over mine problemer når folk tror jeg blir bedre og bedre for hver gang de ser meg... I dag har jeg for det meste sovet,. Jeg tror jeg ar såvet i 17 timer.  jeg kødder faktisk ikke (Vet klokken er 00:31 nå, men jeg kaller det i dag fordi.) Døgnrytme? ehnei..

I kveld har jeg sittet og bladd side opp og side ned om distanse ridning. Det ser veldig spennende ut. Og når jeg først så på det måtte jeg jo se på hester som egnet seg til det. see så nydelig!
 

Skolen, BUP og ting som det

De første timene på skolen var veldig bra. Jeg var i uvanlig godt humør. Senere på dagen gikk energien rett ut av meg. Men nå vet vertfall lærerne hva jeg sliter med. Så hvis jeg ikke er helt konsentrert i timen så skjønner de hvorfor. I morgen skal jeg på BUP igjen. Da skal jeg snakke med den snedige dagen igjen. Jeg gleder meg ikke til det akkurat til det. Men etterpå skal vi på kafe med bestemor og bestefar. Det blir gøy! 


Og jeg har begynt å falle tilbake til dette igjen. Hater det...
 

Gir opp steg for steg

Jeg holder på å gi opp skolen. Jeg trodde det kom til å bli greit å komme tilbake på skolen. Jeg trodde ikke folk kom til å forvente ting av meg. Men når jeg kom tilbake var det akkurat det de gjorde. Jeg klarer ikke. Jeg gir opp. Jeg klarer ikke. Jeg klarer ikke. Jeg klarer ikke. Kan ikke bare alle forstå det? :' ( 

Bloggen tar livet av meg

Bloggen har ikke vært til mye hjelp i det siste. Den stresser meg. Jeg har fått den følelsen av at noen åvervåker meg. Jeg våknet i dag tidlig full av angst. Jeg hadde panikk og var livredd. Jeg fikk etterhvert problemer med å puste. Før visste jeg hvem som leste bloggen min, før alle andre fikk vite om den lille syke meg... Da hadde jeg rett hjelp og jeg hadde mange oppturer. Men det skulle fort forandre seg. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg virkelig glad. Det blir bare verre og verre for hver eneste dag. 

Jeg begynner sikkert å bli paranoid.

 

 

You bleed just to know your alive ( bildene kan trigge..)

My scars remind me that the past is real.
I tear my heart open just to feel.

Do I have to scream for you to hear me,
Do I have to bleed for you to see me


I love it! 

24.mar.2012

Så sliten, så lyst til å gi opp, så redd.

En angstfull liten meg fulgte etter psykologen inn på kontoret. Hun spurte og spurte, jeg svarte så godt jeg kunne. Hun veide meg, målte høydet og målte blodtrykk osv... Like angstfull og sliten somlet jeg ut av kontoret hennes. Møtte en annen psykolog på veien ut som jeg hadde snakket med tidligere i forige uke. Dro hjem, fikk i meg mat, så ble jeg like angstfyllt igjen. Nå ligger jeg her og er sykt sliten, redd og har bare lyst til å gi opp livet. Skolen imorgen motiverer ikke. Kanskje jeg bare skal bli syk til i morgen, bare slippe å dra dit.. 

Jeg valgte døden fremfor livet

A fake smile

Fordi man smiler betyr ikke det at man har det bra. Men det betyr heller ikke at det er et uekte smil. Jeg kan ha det veldig vondt, men likevel kan det være noe som får meg til å smile. Når jeg smiler og ler betyr ikke det at jeg ikke mener det. Ja, poenget da: Du kan smile, men det beskriver ikke mye av det som er inni deg. Det er det egentlig du selv som ser.  

Gruer meg..

Jeg gleder meg ikke akkurat til skolen i morgen. Jeg vet at folk kommer til å spørre hvorfor jeg har vært borte. Noen kommer kanskje også til å spørre hvordan det går med meg. Sannheten er jo at jeg ble tvanginnlagt, livet mitt gikk rett til helvette og jeg har det helt forferdelig. Tørr jeg å fortelle det når de kommer til å spørre? NEI!
Mamma sa det at jeg kunne bli hjemme hvis jeg ikke orket å dra på skolen i morgen, det er det nemlig ikke hver dag hun sier... Jeg tror hun er redd for at skolen skal skade meg på en måte, slite meg for mye ut. Men jeg kan ikke sitte hjemme for altid. Så jeg får bare hoppe ut i det sorte endeløse havet, igjen.

 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
mengawal

mengawal

17, Rindal

Kategorier

Blogg

Arkiv

Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012


hits