Jeg gir ikke opp, selv om jeg faller ned

Det svir.
Det svir i fingrene.
Den knakk.
Skar seg gjennom huden.
Halve hånda
halve fingeren.
Jeg blør.
Var det fortjent?
Er det erstattelig?
Jeg kjemper tilbake
3 måneder, jeg står jo på
men jeg faller også
Men kommer sterkere tilbake
Men angrer jeg?
var det dette jeg innerst inne ville?
eller ville jeg forsvinne
Jeg er fortapt
mørket siger på
lyset forsvinner
men jeg er der
ENDA.Det gjør vondt

Skype tull

Sitter for øyeblikket å kjeder livet av meg. Sitter på skype å bare ler av meg selv.. omg. Ok, det var ganske random, men jeg kjeder meg så mye at jeg måtte gjøre noe. Det eneste jeg kom på var å blogge!Rindal igjen da

Fredan, den siste dagen i skoleuka. Og gud så glad jeg er for at det er fredag i dag. Vi hadde dansetime i dag med bevegelse. Halve klassen lå og gråt av smerte på gulvet i dag, inkludert meg selv...  Haha, men læreren hadde ikke tenkt å knekke av den grunn. "husk å puste, jeg blir sint hvis dere besvimer!!" Det sto en mann å så på timen, han lo da vi nermest krøp ut av dansestudioet. Danselæreren er veldig snill, men også veldig streng. Hun har mange vanskelige mål for oss, mange ganske uoppnåelige etter mitt syn men. Skal bruke helgen på å øve en del, om jeg klarer å gå på føttene igjen da.

305162_494361263908760_763359144_n_large
jeg følger drømmen min! på godt og vondt

Ballett

Ballett er nydelig å se på. Det virker som den som danser nesten flyr! Men har du noen gang prøvd å danse det? Jeg skjønte alerede for et år siden da jeg begynte å prøve meg på ballett at det var dritvanskelig. Jeg danset og vridde på føtter. Men ingenting kunne forberedt meg på hvor vondt det er. Alt må være perfekt fra topp til tå. Du må være myk, sterk og gjøre bevegelsene riktig. Hode løftet i riktig retning, magen skal holdes opp slik at ryggen blir som den skal, knærne skal trekkes opp og skyves ut. Tærne i gulvet og skuldrene ned. Og sist men ikke minst, du skal gjøre bevegelsen riktig. Det er veldig vanskelig, men ballett er fortsatt min favoritt. Selv om jeg er helt død etterpå.

Tumblr_m8vd1kcjnl1r7rfkgo1_500_large

Tumblr_m8nms3sm2n1ros6vfo1_1280_large

en del av dette skal jeg klare innen jul. Herregud, jeg er bare så fortapt..

At dans skulle være så vanskelig

Jeg er ferdig med min livs første jazztime. Å fyfaenihelvette, noe så vanskelig, haha. Vi lærte 3 forskjellige danser og så mye dansetrinn har jeg aldri lært på 2 og en halv time før. Feilet veldig på piruettene, kunne ikke gjøre noe annet enn å le. Holdt på å dø i styrke og utstrekningstimen, slik er det når man er i sykt dårlig form. Men nå er det bare å begynne å strekke hver dag. Men det  var dritgøy da! Av en eller annen grunn gikk jeg ikke ut av skolen før litt over fire. Kom ikke hjem før ti på halv fem. Men gleder meg til i morgen, da har vi enda flere dansetimer!

 


Ta en titt på disse trailerne. Det er fra en serie som heter Dance academy. Ting er ikke så ulikt der som på skolen vår.

 

Jeg gjør mine feil

Jeg gjør mine feil, men gjør vi ikke alle det? Det går ikke ann å se hva som skal skje i dag eller i morgen. Det er ikke som å spille kabal, det finns ingen hjelpe eller angreknapp. Jeg gjør feil hele tiden, men jeg lærer av dem. Noen ganger er jeg ikke sterk nok til å lære av dem, fordi jo hardere jeg prøver, jo verre faller jeg tilbake igjen. Man skal ikke kjefte på noen som gjorde en feil å sa unskyld. Dette kommer kanskje litt an på situasjonen da. Personer gjør feil og vær grei å aksepter det. For vi vet selv at det er vi som lager veien vår og om man gjør en feil, betyr ikke det at det er verdens ende. Livet går videre, om du  vil det eller ikke.

545383_3931008308697_227379441_n_large

Never-regret-your-past-mistakes_large

Tumblr_m2puqgison1qbjt25o1_500_large

Teenage-quotes-sayings-relationships-life-young-party_large

 

Helgens festligheter

Da er nok helgen snart ferdig, stikker med bussen til Trondheim igjen i kveld. Men gleder meg til å begynne på en normal uke på skolen, gleder meg virkelig til å begynne å danse nå! Dette må bare bli et bra år, blir ikke værre enn i 10. klassen likevel. Skal gå bort til en dansebutikk med ballettsko i morgen etter skolen, må jo kjøpe litt danseting og slik. Skal prøve å få til å gjøre noe etter skolen også, litt kjedelig å bare sitte hjemme.


Kjedsomhet under rydding av stabburet..


Jeg og broren min dreiv å tok bilder mens vi ventet på resten. Plutselig er venninna mi der uten at vi merket noe, aldri blitt skremt før .


Losers..


Når ble dette tatt? Haha, samma det, vi hadde det morsomt vertfall.

Etterhvert kom det flere da, var kjempemorsomt å fortelle om alt vi har opplevd den siste uka! 

Herlige Rindal

Da jeg passerte grensa til Rindal i går kveld var helt overlykkelig. Har bestandig sett på Rindal som en dårlig plass helt til jeg faktisk innså jeg skulle flytte herfra. Men uansett savnet jeg også Trondheim bittelitt da jeg var i Rindal igjen. Men slik kommer det jo til å bli i 3 år nå, så jeg får leve med begge! Har store planer om å ut med venner i kveld, savner de helt sykt. Venner i Trondheim blir ikke helt det samme som de du har kjent hele livet. Men jeg må ut å rydde stabburet jeg nå tror jeg, hvis det skal bli ryddig til midnatt eller senere så må jeg henge i. Det er ikke lite rot, det er JÆVLIG mye.


Kjedsomhet i naturfagtimen. Ingen forsto læreren. Hun kan ikke si o og ø, å heller ikke alle orda på norsk. Så hun snakker delvis norsk og delvis engelsk.


Vi sto å lastet av i sikkert 1 time, guuud så kjedelig...


Men gjett da, fikk låne ipaden til pappa :D


Herlige Rindal!

Om dere ikke skjønte det så kjørte jeg lastebil med pappa hjem.deling

stikker straks på skolen nå. Er skikkelig spent på dagen egentlig, vi har dans med bevegelse eller noe. Og vi har matte og språk, som betyr at vi bli delt noe sykt. Sikkert ikke så mange i klassen som skal ha samme språk på samme nivå, og ingen av oss aner hvor vi skal. Så dette blir spennende. Jeg skal rett fra spansk til P matte, så jeg kommer til å få problemer, STORE problemer. Men jeg får bare ringe noen av de andre for å vite hvor de skal.


Litt sånn trøtt da..

Konsert!

I dag hadde vi vår første dag med fag. En lærer som ikke kunne si U og lot åss gå ut 1 time før vi egentlig skulle + en lærer som sa alt bak frem. Altså han var snodig. Rundt klokka 11 gikk vi ut for å spise og deretter dro vi på Thora storm festivalen! Vi var en del skoler som var invitert, det var jo kjempekoselig! Så etter 3 timer i trondheim spektrum begynte vi å bli lei, så vi gikk tilbake til skolen og dro hjem. På tur hjem kom jeg på at jeg måtte ringe mamma, å så dom jeg var glemte jeg at jeg trillet en sykkel i hånda, så jeg gikk hele veien hjem.. Er det mulig..

Nå har jeg akkurat vært på butikken og handlet inn til baking. Skal prøve å lage pai. Så uvant at butikken ligger bare 100 meter lengre opp i gata. Ganske praktisk egentlig! Dette innlegget blir vel postet når jeg har bakt ferdig, så her er noen bilder:


Da vi kom

 
Åsså var det noe folk som spillet. Haha, god forklaring..


Jeg ble med og hilste på vennene til ei som heter Silje! (hun går i klassen min) De virket kjempehyggelige.


Måtte jo ta bilde på tur fra butikken da! I plantasjen faktisk...
Min spesial kaffe og pai!Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
mengawal

mengawal

16, Rindal

Kategorier

Blogg

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012


hits