jkok.. nå er jeg lei

Dette bli det siste innlegget mitt på denne bloggen for denne gang. Men før jeg avslutter min pinefulle reise skal jeg forklare meg. Nå skal den friske lise forklare. Så les nøye.

Det siste året i mitt liv har vært full av missforståelser. Det var missforståelsene som gjorde meg syk, ikke syken som gjorde med sykere.

Det startet med en spiseforstyrrelse. Jeg hadde bare planer om å litt tynn. Ja, jeg kuttet meg og jeg sa jeg tenkte på døden. Sannheten: Jeg sa at jeg tenkte på døden for å få hjelp. Tror dere ikke jeg ble sjokkert da jeg ble innlagt? Jeg ble egentlig aldri dårlige, psykiatrien lærte meg hvordan jeg skulle få hjelp. Jeg skjønte hva som måtte til. Nemlig spille sykere. Jeg fordypet meg i sykdommen mens jeg egentlig aldri ble noe spessielt verre. Bloggen var et stort steg mot feil retning. Men til slutt ble løgnen til sannhet. Jeg er nå irritert for at dette skjedde. Men jeg får ikke gjort noe med det nå.

Jeg unskylder for at jeg har løyet. Til helsesøster,leger and so on.. Jeg sier  ikke det at det jeg har skrevet på bloggen ikke er sant, for all del!

Men litt av grunnen til at jeg skriver dette innlegget og at det er det siste er fordi jeg har fått noen jævlige kommentarer i dag. Noe så vondt..  Jeg gråter, vil ikke være her nå. Alt vennene mine fra Trondheim kunne si var: "hva faen er galt med folka fra der du kommer fra?!" Jeg sier ikke nå at det er fålka i Rindal det gjelder, men jeg tror de som det gjelder vet hvem det er. Så null stress. Men alt jeg har å si er jævla drittunger!

217864_279911528777404_458578468_n_large

 

Spørsmålsrunde: spørsmål om skolen/dans

Siden noen spurte etter spørsmålsrunde om dans tenkte jeg at jeg kunne kjøre i gang en. Så om dere lurer på noe i forhold til skolen å slik så er det bare å spørre! Jeg er ingen ekspert på dans, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan. Dere kan jo også spørre om andre ting hvis dere vil. 

tgif

Endeeeliiig fredag! ♥ Kom meg gjennom 1 spanskprøve, 1 matteprøve, 1 naturfagoppgave og 2 timer styrke og strekking til tross for å være syk. Og gjett hvem som fikk 6 i både spansk og matte? Stolt ass. Ble faktisk veldig inponert av meg selv i styrketimen i dag også, gjort store fremskritt bare den siste uken. Strekkingen derimot, stiv som en stokk. Og jeg fikk også den gledelige nyheten om at vi ikke starter før klokken 12 på skolen på mandag, så jeg tror jeg blir i Rindal til mandag! Glede!


Mitt forsøk på å være sprek...


Må jo trene litt selv om det er helg også. Ser selv at jeg står helt feil her nå..syk og svak

Til mine store fortvilelse har jeg klart å blitt syk. Våknet i mårres og føle meg helt overkjørt. Men heldigvis sluttet skolen 11.30, så jeg slapp å slite så veldig lenge. Siden vi i dans hadde fri da, gikk 10 stykker av oss ut for å spise lunsj! Det var kjempekoselig, vi som klasse har egentlig blitt sykt godt kjent. Etterpå gikk vi bort til butikken tikabelle, kjøpte diverse danseting og slikt. Og selvfølgelig måtte vi jo på Torget en tur også. Jeg klarte å sovne da jeg kom hjem, men ble vekt av en jævla mann som kjørte rundt og solgte fisk.. Idiot. Men nå skal jeg prøve å bli litt mere frisk og øve på matte og spansk prøve. Jippii!


Hun som er i midten til venstre der er kontaktlæreren min!

 

Barnepasser og slikt

Jeg kan starte med å si at jeg er sykt trøtt.. Sto opp klokken 6 i mårres, men da jeg kom på skolen fant jeg ut at vi ikke startet før 10.. yeah. Men til min store glede sluttet vi klokken to. Så jeg sprang bort til bussen, men den gikk jo selfølgelig ikke før 20 minutter. Typisk min flaks. Men da jeg kom hjem løp jeg bort på butikken å kjøpte meg pizza og godteri, så nå er jeg klar for å sitte barnevakt. Og sist men ikke minst, øve på matte og spanskprøve.
Gleder meg noe enormt til helg nå. Gleder meg til å ut å feste med venner ♥


Siden læreren vår i dans var syk, la hele klassen seg på gulvet i dansestudioet og "sov". Haha, lo så sykt..

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
mengawal

mengawal

16, Rindal

Kategorier

Blogg

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012


hits