flott uke

Heeia!
Denne uka her har vært ganske grei egentlig, i forhold til hva jeg trodde den kom til å bli. På mandag hadde jeg 4 timer matte, men vi hadde sånn prosjekt så det var ikke noe spessielt kjedelig. Etterpå hadde vi 4 timer med tentamen. Føler at denne tentamen kommer til å gå til helve***... Vi har nemlig tentamen i musikk, dans og drama. Vi er en gruppe som skal lage noe ut av et bilde. så jah, tentamen på mandag og vi kan ikke replikkene en gang. På tirsdag gikk alt treigt som vanlig, brannalarmen gikk midt under dansetimen og vi måtte springe ut i shorts å topp. Et ord: KALDT. I dag hadde vi bare ballett og norsk. Dette var ikke min ballett dag for å si det mildt, læreren hadde bare negative ting å komme med. Muligens fordi det ikke var så mye å skryte av.. hardt liv.
Vi har ballett igjen i morgen så får håpe det går bedre da. Og sååååå drar jeg hjem, åh gud det skal bli godt.


Dette klarte jeg ikke før jeg begynte på danselinja... Jeg husker da jeg stod med hendene
10 cm fra bakken og nå er  det jo nesten muli å legge albuene i gulvet.
Soooo close...


mhm.. konsentrert

 

tirsdagsfunHeei!
Så sykt morsomt at så mange fortsatt følger med på bloggen min! Skal prøve å opdatere litt fremover. Sitter for øyeblikket å piner meg selv ned i spagaten. Burde egentlig være fornøyd med dagens økt på skolen, men jeg begynner å få litt panikk i forholdt til at vi skal være nede i 1 spagat til jul. Og alle spagatene til påske, så her er det bare å tøye. Det verste er at vi skal ha klassisk ballett i morgen, med hospitanter. Jeg kommer til å se ut som en støl pinne fordi jeg har tøyd så mye.
Vi begynte forresten å øve på den store danseforestillingen vi skal ha på februar i dag. Det var sykt morsomt, men var passe sliten da timen var ferdig også. Men har troen på at det blir veldig veldig bra! Ok, dette ble et meningsløst innlegg, haddee!

Og slik går dagene i Trondheim:


Jeg rydder seriøst hver dag. Men der hjelper svært lite... Å bo alene, ambrfales ikke.


Sover 80 % av tiden. Eller 10 %, ingen mellomting liksom..


Gjør mye anner random shitt. Som å krige med pledd, haha..


Lever et sunt liv.


Føller titusen bussruter.


Spiser kake! Vi har verdens flinkeste gutt i klassen som baker kake!


Hatt forestilling med verdens kleineste dans.


Brukt mye tid på sirkus shopping. litt for mye..


Brukt LITT for mye penger..


Vi hadde også sånn OD tingtang, gjett hvem som var øverst i kastesystemet?


Dette bildet ble tatt for litt over en måned siden, så håper jeg er en god del lengre ned nå.


Været i Trondheim... Sol da jeg gikk på skolen, dypsnø da jeg dro hjem. yeey

 

Ok, takk for meg!

Trenger du hjelp?

Jeg har med tiden opparbeidet meg styrke. Jeg har fått min drøm oppfylt, jeg får danse på en danseskole. Dette er det jeg vil og tanken på å gi det opp er ikke aktuel. Men likevel er ikke alt tipptopp hele tiden, men jeg innser nå hvor sterk jeg må være. Jeg dytter meg selv fremover og jeg har et lite hint av motivasjon i meg. Jeg har selv tilbud om hjelp, men jeg må ikke. Så det er trygge murer rundt meg nå, selv om jeg aldri kommer til å spørre om hjelp.

Men poenget mitt: Jeg blir veldig glad når noen spør meg om hjelp! Så jeg er her om noen vil snakke. E-post adressen min er: lisech96@live.no. Håper at kanskje dette vil komme til nytte for noen!

tidnes verste/beste dag på lenge

Lenge siden sist! Blabla, nå skal jeg bare fortelle om min kaotiske dag...

Gjett hvem som voknet 15 minutter før skolen begynte?! Jeg ordnet meg på 5 minutter. Men selfølgelig mistet jeg bussen, så jeg måtte ta en som gikk 3 minutter senere. Så jeg kom 10 minutter for sent til skolen. Men så tenkte jeg bare "jaja, det kunne vært verre. 1 anmerkning er ikke så farlig.." Men gjett hvem som har glemt å gjort spansk leksa for 2 uker? MEG! "jaja, 3 anmerkninger på 1 dag, jeg overlever sikkert.." Jeg skulle øve på matteprøven i langfri da, men gjett hva?! jeg måtte ha samtale med kontaklæreren (men ikke misforstå, hun er en av de beste kontaltlæreren jeg har hatt). Så ja, fikk 3 på prøven da.. Men fikk litt motivasjon i dansetimen da, til tross for at tøyingen gjorde så vondt at jeg hadde lyst til å legge meg ned å grine..

Og nå skal jeg pine meg selv enda mer med å rydde rommet før farmor klikker på meg. Hastalavista!

Bilder fra siste dansing oggg slik:Les mer i arkivet » November 2012 » September 2012 » August 2012
mengawal

mengawal

16, Rindal

Kategorier

Blogg

Arkiv

November 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012


hits