2012- hva hadde jeg kunne gjort anerledes?

Det er litt over 1 dag til verdens beste og grusomst år er ferdig. Tenk det, for nøyaktig et år siden visste ingen at jeg var syk. Inge visste om matprobemene, ingen tenkte over kuttingen, kunne noen i det heletatt mistenke noe?  Hva har dette året gjort med meg? Jo, jeg har blitt sterkere og jeg har lært meg og leve. Jeg må slutte å bli så fastlåst i øyeblikket og heller tenke opp og frem. Jeg kjenner på hvordan jeg blir sykere og når jeg trenger hjelp. Men jeg finner gleden nå, motivasjonen og kraften for å leve. Men nå skal ett nytt år inn og da er det ikke plass til gamle ting.

Nå skal blanke ark fylles og gamle kastes. Hvem vil fylle mine nye med gode og vonde ting? Jeg har noen mål for dette året, og dere skal få høre hvert eneste.

Nyttårsmålene mine som jeg så morsomt velger å kalle det for i fjor:
- trene mere
- arbeide bedre på skolen
- besøke vennene mine rundt om kring mere
- ikke være så negativ til ting (unntak:mat)

vil si jeg klarte alle veldig bra. Men det var ikke noe storveies til mål. Her er noen av målene for 2013:
- Være åpen for alt. Være med på alt som skjer.
- ikke tenke på hvordan få det til. Bare få det til!
- Det skal ikke være kjedelig.
Har du noe flere? Skriv ned tips da vel!

154442_471863856210939_1466424000_n_large

 

Tumblr_mfuz7fexql1rrf77zo1_500_large

Tumblr_mfuyxtja9p1qfi6g1o1_500_large

Tumblr_mfut62pubt1rnq3x6o1_500_large

go on

Jeg hadde en kjempefin julaften! Hvertfal før klokka var 12 i natt. Som dere sikkert har fått med dere har jeg droppet bloggingen over en lengre tid. Jeg har også over en lengre tid sagt at ting har gått veldig bra. Sannheten er at ja det gjorde det en stund, men så gikk det ikke så bra lengre. Jeg kan si at jeg nå er dårligere enn jeg noen gang har vært. Jeg har ikke tenkt å legge ut noe mye om dette lengre, siden jeg er redd for at det ska skade andre. psykiatrien har nå valgt å fokusere på noe helt annet enn de har gjort før. Med andre ord. de dropper de tingene de skulle få bedre før. Fordi ting som ikke var ille før er ille nå. Jeg synes veldig synd på foreldrene mine, spessielt mamma, i disse juletider. Hun må se meg gråte og knele for angsten. Men jeg vil bare si at det er et nytt år snart, og jeg er klar for kamp. Om jeg må tape for å vinne. Jeg er villig til å gjøre det.


Så lenge jeg konsetrerer meg har jeg kontrollen. Men jeg har fått manglende kontroll over hva jeg gjør og har de siste ukene tatt noen dumme valg. Jeg sliter meg å få puste og skulle gjerne visst hva som har gjort det. Men det er nok uansett min egen feil. Om noen vil lese om min vei videre kan dere sende melding på bloggen eller noe. For den vil ikke være ute der for alle. Men til dere resten. Jeg taper sjelden. Så dette skal jeg vinne! Kommer til å oppdatere litt gode ting da! God jul videre!

God Jul!

Er så glad og takknemlig for at jeg har det så godt som jeg har det nå! Jeg kan sitte inne i min egen stue, se på tv, kjenne lukten av julematen og se min søte lillebror riste på alle julegavene. Julefilmer står på tv'en og pappa spiller julemusikk på ett eller annet piano. Har det så bra for øyeblikket. Håper alle der ute kan glede seg over det man har! Sender varme tanker til alle som kanskje ikke har en så god jul, eller fikk en jul de ikke forventet. Men håper uansett alle kan få noe bittelitt fint ut av julen! God jul!


Sender mange juleklemmer til folk der ute!

alvorlig syk, du?

Folk spør, naturlig nok. De spør hva som har skjedd med meg. Jeg svarer som altid; "Jeg er syk." Jeg forteller min historie. Folk hører på som om jeg skulle dø i neste øyeblikk. Noen tror ikke på meg. Jeg har kutt på armene og de nekter å tro på at jeg selv har gjort det. De ler og sier; "det er ikke mulig". Det synes jeg er litt morsomt, når folk blir overrasket. De tror ikke at jeg er syk, de ser den friske Lise. Noen ser det med en gang. Hun er syk. Noen spør ikke eller ser ikke. De aksepterer. Men så opplever jeg de som vil snakke med meg. Hjelpe meg. Og til slutt åpner opp sin egen fortid. Da føler jeg meg verdt noe. Folk velger å fortelle meg noe, og de stoler på meg. De mest uventet personene i livet mitt har gjort det. Så det er ofte de som selv har opplevd lignende som forstår.

Grunnen til at jeg i det heletatt skriver er fordi jeg vil gi folk svar. På hvordan det går og hvor i verden jeg er nå. Jeg og mamma har hatt noen heftige diskusjoner med hverndre de siste dagene. Jeg har hatt et grusomt hat til visse personer. Og til sist vært veldig syk. Jeg smiler så mye jeg kan når jeg har folk rundt meg. Tar til meg gleden. Det er snart jul for fullt og jeg vil leve. Desverre ble ikke ferien min sånn. Jeg vil ikke skrive her hva som har skjedd de siste dagene. Men jeg sliter med motivasjonen og jeg er virkelig syk når kroppen ikke orker mere. Men jeg kjemper så mye for å være til stede når jeg først er her, så jeg skal nok få mine gleder.

Det skal ikke så mye til for tiden for å få meg til å smile. Men heller ingenting til å få meg til å gråte. Men folk er så snille med meg at det er mest gledestårer. Og grunnen til at dere ikke hører noe fra meg er ikke fordi jeg har dødd. Jeg blogger ja, men blogger for tiden litt anonymt. Så jeg sier ikke noe form for bloggadresse. Jeg ønsker ikke at folk skal bekymre seg, for foreldrene mine er de nermese jeg har for tiden. Og de kan ikke vite noe annet enn de ser. Og til slutt vil jeg sende varme tanker til alle andre som sliter. Så mange kjente som jeg skulle gjidd en klem til akkurat nå. Men mitt ord er; du velger livet bit for bit. Og det er det bare du som person selv kan gjøre.God JUL!

fighting to survive

Jeg står et sted hvor jeg ikke kan falle. Det må da være litt rart tenker du kanskje. Falle kan man gjøre uansett hvor man står. Men ikke her jeg står. Jeg er redd jeg ikke kommer meg opp igjen. Jeg har lyst til å gråte. Men kan ikke. Jeg har lyst til å gi opp, men vil ikke. Jeg har styrken, bare ikke motivasjonen. Jeg har lyst, men de liker meg ikke. 
Når jeg er hos dere, da kjemper jeg. Jeg gråter ikke. Jeg faller ikke. Jeg gir ikke opp. Men jeg smiler heller ikke. Jeg har det ikke morsomt. Jeg har bare et håp om at en dag vil jeg få gleden. Gleden som dere har. Gleden som dere har sammen. Gleden jeg ikke får oppleve. For jeg er ikke en del av dere. Jeg er anerledes. Sånn som dere ler og ser på meg. Sånn som dere går forbi meg hver dag. Har dere lagt merke til hvor mye jeg prøver? Hvor mye jeg ønsker?

Men når jeg er her, da ler jeg. Jeg smiler. Jeg gleder. Jeg har styrken. Jeg har motivasjonen. Fordi dere er ikke her. Dere er ikke en del av denne gleden, dere hører ikke til her. Her kan jeg finne styrken min. Her er de som er glad i meg, de som bryr seg. Jeg bryr meg ikke. Dere bryr dere ikke. Jeg vil bare ikke stå alene. Lei av å være alene. Lei av å kjempe noe som ikke er verdt å kjempe. Fordi det skulle ikke trengt å bli kjempet for. Skulle bare ønske at for en dag kunne dere se meg. Istedet for de andre rundt dere. Jeg eksisterer, men det har dere tydeligvis ikke langt merke til.

Tumblr_mfcf13domu1s0xk87o1_500_large

Fordi jeg er så nær å gi opp. Men dansen holder meg oppe. Men er dans nok? hva med alt det andre..

Siste skoledag

Sitter nå i dansegarderoben og skriver fremføring til sistetimen i dag. Helgivis har vi bare 2 timer skole, en stoor lettelse. Egentlig så begynner vi ikke før klokken 10 på onsdager, men siden jeg må gjøre ferdig fremføringen dro jeg hit litt tidligere. Om litt mindre enn en time nå så har vi ballettklasse. Tror det er bra vi har ferie i morgen, ellers hadde føttene mine dødd. Det gjør nemlig så vondt å gå, og da kan dere se for dere hvor vondt det er å danse.

Tumblr_mexrg20gwn1qfymwro1_500_large

Tumblr_mf5zhgvy1k1rsczayo1_500_large


Vi gjør dette hoppet hver eneste ballett time. Gleder meg til jeg faktisk får det til!

12.12.12

Heihopp, gjett hva!? Jeg lever faktisk. Lenge siden jeg har blogget, men har rett og slett ikke tid. Tenkte liksom at nå må jeg blogge siden det er den 12.12.2012. Det er 6 dager igjen med skole, 2 av dem er helt sykt chill. Men det er like greit tror jeg, for jeg gikk nesten på veggen i forige uke. Men jeg har mye å være stolt over. Jeg har også fullført 3/4 tentamner! Uheldigvis har jeg en naturfagpresenasjon i morgen, men satser på at jeg overlever.

Men det jeg egentlig lurte på er om noen har sett nyttårsforsettene mine for 2012? Jeg er litt usikker på om jeg i det heletatt la de ut på bloggen. Om noen i det  heletatt husker å ha lest noe om det, pliiz skriv det i kommentarfeltet. Trenger de nemlig til behandling. Vet de finnes i papirform en eller annen plass her i verden, men hvor? Det er det store spørsmålet.rett og slett fordi jeg fikk veldig lyst på denne nå..

Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012 » September 2012
mengawal

mengawal

16, Rindal

Kategorier

Blogg

Arkiv

Desember 2012 November 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012


hits